Hos Overblik tilbyder vi et væld af løsninger inden for Teknisk opmåling, inspektion samt foto & video.

Vi løser opgaver for mange forskellige kunder heriblandt forsyningsbranchen, entreprenører, ejendomsmæglere, boligselskaber, industri- og handelsvirksomheder.

Vi bestræber os på at være de bedste i branchen med en kreativ og innovativ tankegang. Herudover holder vi os altid opdateret vedrørende den teknologiske udvikling samt hvad der ellers er af udvikling på markedet.
Vi fokuserer på at skabe effektive droneløsninger til skarpe priser og vi har visioner om at blive Danmarks foretrukne leverandør. Vi går også i front med nye kreative ideer til hvordan man kan optimere arbejdet ved brug af droner til forskellige virksomheder og brancher


Vi er certificerede af trafik- og byggestyrelsen.

Vi har værktøjet

Vi arbejder med top professionelt udstyr og sørger altid for at holde os opdateret hvad angår drone og kamera teknologien så vi kan levere det bedst mulige resultat til vores kunder.

Vi er certificerede

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og er certificerede og passer på omgivelserne samt privatlivets fred. Alt droneflyvning foregår efter lovgivningen retningslinjer.

Konkurrencedygtige priser

Vi bestræber os på at være de bedste i branchen og samtidig have konkurrencedygtige priser.

Garantier

Vi har fuld tilfredshedsgaranti og sætter en ære i ikke at sende en faktura før kunden er helt tilfreds med det leverede materiale.

5 års erfaring indenfor vores ydelser

Vi har arbejdet med droneløsninger siden 2016.

Kundeminded

Vores kunder kommer i første række og vi gør alt hvad vi kan, for at løse opgaverne til deres fulde tilfredshed.